Модний мейкап – весна-літо 2017

1_failure_main_1

Складається враження, що цього року візажисти, вирішивши вчинити революцію, виступили проти закоренілої моди минулих років. На показах мод зникли густі брови, котрі так рвучко нав’язували нам експерти протягом минулих років, зникли графічно виражені губи, та й взагалі, мода серйозно відійшла від важкого макіяжу для фото в «instagram».

Все говорить про те, що сезон весна-літо рухатиметься в напрямку трендових природних макіяжів. Це буде сезон лінивих дівчаток та відважних жінок, котрі не бояться діяти рішуче, змінювати систему та оголювати свою справжню красу.

Непомітний мейкап

1_no_makeup_makeup

Іноді досягнути красивого природного вигляду шкіри обличчя, справа аж нікуди не легша, ніж нанесення професійного макіяжу. Іноді, це справа на всю ніч. Але доведеться постаратись, адже цього року в тренді саме такий макіяж. Та що там, хіба природній вигляд колись по справжньому виходив з моди?

На показах мод, присвячених весняно-літньому сезону була величезна кількість моделей саме із таким непомітним макіяжем. Саме непомітним, адже шкіра жінок чиста, їхні вії ніколи не злипаються, це клопітка праця. Щоправда, іноді візажисти пропускають кроки із помадою чи рум’яною, аби добитись максимально свіжого, природного вигляду обличчя.

Немає пудри – немає проблем

2_nema_pudry_-_nema_problem

Іще один прекрасний приклад того, що насправді модний мейкап сезону весни та літа 2017 – це природній макіяж, є й тренд на відсутність в мейкапі пудри. Сподіваємось, ця тенденція на мінімалізм збережеться, адже виглядає такий макіяж справді легко та красиво, вносячи різнобарв’я в жіночу красу, котра останнім часом надає шкірі красивих жінок надмірної матовості.

Особливо відмітилась відома візажистка Пет Макграт. Шкіра її моделей підозріло, але дуже життєрадісно блистіла. Іноді це була чиста шкіра, а іноді Макграт зволожувала шкіру моделей, роблячи її відтінок персиковим.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний одяг весна-літо 2017

М’які, теплі контури

3_mjakyi_teplyi_kontur

Цього року, звичайно, не всі мейкапи були абсолютно природними та непомітними, про ті, хто все ж наносив більш модний макіяж, теж відмітились оригінальністю. Так замість яскравих контурів на шкірі, використовувались більш легкі та теплі, до прикладу було дуже багато жовтих відтінків, котрі, втім, наносились в основному лише нижче вилиці.

Іноді наносились персикові рум’янці, іноді нейтрально сірі, але завжди була певна межа, котру візажисти не переступали, накладаючи мейкап філігранно, не перебільшуючи, через що мейкап виглядає все ж дуже природно. Це ідеальний варіант для літнього періоду, як стверджують експерти.

Повернення у 80-ті

4_80-ti_1
4_80-ti_2

Ми вже бачили, наскільки модними стали тенденції із 80-х та 60-х років на прикладі модних зачісок, тепер же варто сказати, що модний мейкап теж підхопив таку тенденцію. Сміливі тіні для повік тягнуться на моделях вздовж вздовж брів, накладаються на вилиці та верхні частини щік.

При мейкапі тіней використовувались сміливі та яскраві кольори: жовті, червоні, блакитні, зелені. А візажист Том Пешо взагалі пропускав очі, малюючи тіні виключно на вилицях.

Читайте також на krasainfo.com:

Модне взуття весна-літо 2017

Природа

5_pryroda

Говорячи про природній та непомітний мейкап, ми навмисне замовчали й про моду на квіткові макіяжі, природні не своєю непомітністю, а саме зверненням до природи.

Відтак візажист Вал Гарланд вирішив не просто використовувати малюнки квітів, а використати для макіяжу засушені квітки, розташовуючи їх на обличчі та шиї моделей. Джеймс Каліардос теж використав схожу ідею, от тільки на противагу він застосовував тільки пелюстки квітів для свого макіяжу, розташовуючи їх біля очей та на губах моделей.

Сміливі графічні тіні

6_grafichni_tini_1

Графічні тіні – це швидше нагода для візажистів показати свою майстерність, ніж щось, що можна використати на вулиці. Адже для такого макіяжу потрібна тверда рука та тонке чуття кольорів. Так візажисти використовували блакитні, зелені та чорні кольори, для графічного мейкапу.

Матові тіні

7_matovi_tini

Все ж таки, сезон весна-літо 2017, це сезон моди на текстуру, а не на кольори. Кольори в модному макіяжі цього сезону – це щось другорядне. Відтак ви можете побачити на фото контрастний мейкап із використання оранжево-червоного та кольору індиго. Їх можна замінити, задля потрібного ефекту, в тандемі із кольором шкіри та очей.

Далі ж, здається менш яскравий, але насправді більш чіткий для кольорів мейкап. Це гранатовий колір тіней, що ідеально підійде красуням із зеленими очима.

Тонкий Smokey Eye

8_smokey_eye_1
8_smokey_eye_2
8_smokey_eye_3

Ох, тільки но ми зосередились на природному макіяжі, як знову Smokey Eyes! Але що поробиш? Адже цей мейкап є класикою модного макіяжу! Проте й цього року не без інновацій: Smokey Eye став легшим, тонкі лінії візажисти наносять лише на лінію повік, що теж вирізняє модний мейкап 2017 року, від попередніх.

Цей макіяж ідеально підійде для ділових жінок, котрі одразу з офісу поїдуть відпочити в бар. Проте, якщо ви не така вже й ділова, можете не відмовляти собі в такому задоволенні.

Читайте також на krasainfo.com:

Модний манікюр весна-літо 2017

Глянцевий погляд

9_gljancevy_pogljad_1
9_gljancevy_pogljad_2

Цей мейкап ніколи не виходив з моди, тож можна було його побачити й цього сезону. Воно й не дивно, адже блиск на очах легко наноситься, заворожує, виглядає свіжо та позитивно. Є, правда, один невеликий недолік: спробуте не жмуритись протягом дня, аби не зіпсувати макіяж, адже на світлому блиску це буде помітним.

Ніна Річі вирішила використовувати доволі барвисті варіації глянцевого макіяжу, використовуючи відтінки персикового та фіолетового кольорів.

Блакитні тіні

10_blakytni_tini_1
10_blakytni_tini_2

Неймовірно красивий мейкап, улюблений у багатьох людей, що мають відношення до високої моди. Звичайно, теж є невеликий мінус: ці тіні важко знімати. Але вражаючого вигляду це не зменшує. Художники з Leitmotiv використовували цей колір дуже рясно, тягнучи блакитного пензля вздовж всієї лінії очей, повік, та, іноді, навіть виходячи за рамки.

Ніякої туші для світлих вій

11_nijakoi_tushi_dlja_svitlyh_vij

Гарна новина для тих, у кого чутливі очі! В рамках моди на мінімалізм, візажисти нахабно пропускали повз увагу туш, особливо на моделях із світлими віями чи блідою шкірою. Іноді ефект був просто чарівний, чимось дельфійським. Особливо цей варіант підійде жінкам із рудим чи світлим волоссям.

На показі мод Вів’єн Вествуд на цьому прийомі вирішили навіть зосередити увагу глядача, підкреслюючи відсутність туші на віях яскравими та контрастними кольорами навколо. Робіть висновки.

Читайте також на krasainfo.com:

Мода 2017: стрижки та зачіски на коротке волосся

Червоні губи

12_chervoni_guby_1
12_chervoni_guby_2

Завершимо ми нашу підбірку модних мейкапів, все ж, класикою.

Червоні помади завжди були в моді, це справді класика. Але на цьогорічних показах мод, присвячених сезону весни та літа, є помітні зміни. Останніми роками панувала тенденція на матові червоні помади, тепер же все змінилось, атласні червоні губи знову в моді! Як наслідок, того ефекту, котрий показали нам візажисти та модельєри – досягти набагато легше, ніж минулими роками. Наноситься цей мейкап теж доволі просто.